dimecres, 28 de desembre del 2011

102 de malucs

La Georgina (neboda de la Queta) s’ha atipat de torrons, neules i dolços de tota mena i aquest matí la bàscula li ha regalat dos quilos de més. Ara té al seu haver cinc quilos per perdre. Mare meva, el dilema està servit: començar la dieta avui mateix o esperar el dia 1 de gener (el dia dels bons propòsits per excel·lència). Aquest matí, per si de cas, només ha pres un cafè amb llet i per dinar ha previst un menú frugal. Si se’n surt, seguirà en aqueta línia fins el sopar de cap d’any, on es permetrà les llicències culinàries que li brindi l’ocasió. La seva tieta és una gran cuinera i no pot pas fer-li un lleig en una data tan senyalada! I de cares a l’any nou té pensat incloure exercici físic a la seves rutines diàries. És amb  aquest objectiu que ha habilitat una habitació de casa seva per fer-hi un gimnàs. De moment hi té una bicicleta estàtica, un parell de peses i uns quants vídeos de fitness (en VHS) de la Jane Fonda. La Georgina està molt motivada; vol recuperar la forma! Les fotos del dinar de Nadal li han obert els ulls: té la cara com un pa de quilo (galtes rodones, plenes i vermelles). S’ha vist tan poc afavorida que creu que està perdent sex appeal, atractiu i cintura! S’ha mesurat els malucs (les caderes de tota la vida) i li fan 102 centímetres!!! “És qüestió de posar fil a l’agulla”, pensa. “Vull tornar a sentir-me jove, guapa i amb ganes de gresca”.


13 comentaris:

  1. Digui-li a la seva neboda que visqui la vida i que com diuen els capellans "lo que han de comer los gusanos que lo disfruten los cristianos". Si es vol aprimar que comenci passat el tortell de reis, que queden molts dies d'àpats.

    ResponElimina
  2. I la tieta què hi diu? També anirà a córrer?

    ResponElimina
  3. Done suport al que diu l'Alyebard. A més a més, segons diuen l'any 2012 serà l'any internacional de passar gana i no caldrà cap dieta.

    Per cert, 102 de malucs també té el seu què.

    ResponElimina
  4. No és per desanimar, però a certes edats ja no hi ha marxa enrera. I la gresca no depèn necessàriament de la forma dels melucs.

    ResponElimina
  5. Alyebard, em semblen molt sàvies les seves paraules. Més del que s'imagina.

    Jordi, la tieta fa gimnàstica al casal dels jubilats i camina als vespres amb les seves amigues.


    Jpmerch, si la mida ideal de malucs és 90...faci números...

    Cantireta, li agafo la paraula!

    Francesc, no és la Queta qui està preocupada per les seves mides sinó la Georgina. Posi més atenció per la mort de Déu!!!

    ResponElimina
  6. A mi m'ha passat el mateix i ja torno anar amb l'especial K, però ahir la meva dona em va liar amb les seves amigues i em varen portar a dinar pel born...i tenien flan de formatge...i...oh, quina xxxx! no em vull ni pesa

    ResponElimina
  7. Aris, l'especial K perKè??? jo...bé, la Georgina mirarà de menjar carbohidrats només al matí i la resta del dia a verdura i carn a la planxa, alguna fruiteta i iogurt descremat. Però el pa, els dolços i les merdúfies s'han acabat!!!!

    ResponElimina
  8. ara ja només queden cap d'any i reis que es poden fer excepcions, però descomptant aquests dos dies toca fer bondat!!

    ResponElimina
  9. Pons, bondat i exercici. Avui no em puc ni moure...

    ResponElimina
  10. Aquesta Georgina no hi ha manera que aprengui: cada dia és bo per començar la dieta ;-)
    Per cert, si ha de venir de 12 cm per assolir el 90-60-90 ideal, potser valen més la pena aquests 12 cm per agafar-se bé. Vaja, digui-li a la seva neboda que tampoc n'hi ha per tant!

    ResponElimina