dimarts, 20 de desembre del 2011

La Georgina

La neboda de la Queta es diu Georgina. La Georgina no suporta treballar i cada vegada ho dissimula pitjor.  Té afició per escriure però no ho fa bé i sovint divaga. Es ben estranya la seva neboda, no té cap objectiu a la vida. La seva màxima aspiració és passar-s’ho bé discretament, sense fer soroll, a la seva manera. Això exclou la majoria d’ofertes d’oci que proposa aquesta societat. No li agraden les festes, ni les discoteques, ni els multicines, ni ballar, ni sortir de copes, ni anar a sopar fora, ni celebrar el cap d’any, ni res. Li agrada viure tranquil·la, estar sola, llegir, redecorar la casa, fer neteja d’armaris, mirar pel·lícules, perdre el temps a la biblioteca, conduir i escoltar a ràdio, la música  recuperada de l’època dels seus pares, viure i veure el mar de lluny. La Georgina no s’adapta a la vida d’ara i moltes coses les fa perquè toquen però si pot se les estalvia. Per això aquest any ha decidit passar el cap d’any amb la seva tia. Les dos soles, lluny de rialles hipòcrites i de petons de compromís. Lluny de la tonteria humana que ofega aquests dies merdosos. 


8 comentaris:

  1. Llavors, de fer amic invisible, ni en parlem, oi?

    ResponElimina
  2. Per un moment he pensat que la Georgina i jo erem la mateixa persona.Encara que sortir a sopar i ballar una mica no està gens malament.

    No sé si és bona idea que passin el cap d´Any soles...què miraran el Ramón Garcia des de la Plaza del Sol o els refregits de la nostra?

    Una mica de "salero", dona!!

    ResponElimina
  3. Pais secret, sortir a sopar encara però de ballar, res de res!

    ResponElimina
  4. Sol per cap d'any és com millor s'està.
    A no ser que tinguis un home amb una poderosa raó entre les cames, per compartir el llit.

    ResponElimina
  5. Poderosa raó, senyoreta Tiquismiquis? No se m'acut ben res!

    ResponElimina
  6. Doncs a gaudir-la amb la neboda. Segur que s'avenen molt i aprenen una de l'altre.

    ResponElimina
  7. Em sembla que aquesta Georgina fa aflorar algun altre personatge conegut XD

    ResponElimina